Vakioelementit rakentamiseen


 

LAAKASIILO

Mestarifarmin korkealaatuinen vakioelementtimallisto sopii moneen käyttöön. Lähimmältä myyjältäsi voit tiedustella lisää eri elementeistä.

MF:n L-elementeillä teet nopeasti edullista varasto- ja säilytystilaa moneen käyttötarkoitukseen. Elementeistä voi helposti ja nopeasti rakentaa säilörehusiilon, rehu-, komponentti- tai viljavaraston, hake- tai turvevaraston, lantalan, kalustosuojan, kompostorin tai viljasiilon. Elementit on mitoitettu niin tukeviksi, että myös kattaminen ja päällerakentaminen ovat mahdollista.

Uusiutunut mallistomme sisältää monta vaihtoehtoa:

L-elementti korkeus 1550, 2300 ja 2900 mm, 15 tn konepaino

L-elementti korkeus 2900 ja 3600 mm, 20 tn konepaino

  • Yksi ja sama L-elementti soveltuu sekä väli- että sivuseinäksi, joten myös myöhempi laajentaminen on helppoa ja edullista.
  • Kaikki elementtimme ovat  CE-hyväksyttyjä ja niiden valmistusta valvoo Inspecta Sertifiointi Oy.  
  • Elementit ovat laadukkaita ja viimeisteltyjä, niiden pinta on lasimainen. Vaakasuora valu tekee elementin pinnasta sileän ja tiiviin, jolloin se kestää mekaanista ja kemiallista rasitusta. Niiden valmistuksessa käytetään tehdasvalmisteisia raudoitusverkkoja, joten jokainen elementti on raudoitukseltaan samanlainen.
  • Kiilavat L-elementit asennetaan tasatulle soralle ilman anturanvalua. Asennustapa on suunniteltu niin, että lattiataso valetaan tasaiseksi eikä elementin alareunaan jää häiritsevää pykälää. 
  • L-elementit ja juotosbetoni ovat varastotavaraa.

 

Teemme myös avaimet käteen -periaatteella siilot kokonaisurakointina – kysy tarjous!

Ota yhteyttä!

Kaikki elementtimme ovat CE-hyväksyttyjä.