Vakioelementit rakentamiseen


ISO LIETESÄILIÖ

Uutuus Mestarifarmilta!

Nyt meillä myynnissä Iso lietesäiliö!

Valikoimaa kokoluokassa 3000-5000m³.

Kysy lisätietoja ja tarjous, p. 0500 527 334

 

LIETESÄILIÖ

Mestarifarmin korkealaatuinen vakioelementtimallisto sopii moneen käyttöön. Lähimmältä myyjältäsi voit tiedustella lisää eri elementeistä.

Mallistomme sisältää nämä vaihtoehdot: Lietesäiliöelementti korkeus 3000 ja 4000 mm.

Elementtien vakiokorkeudet ovat 3000 mm ja 4000 mm, elementin  leveys on 1500 mm ja paksuus 125 mm. Elementeistämme valmistettu säiliö ei vaadi ulkopuolista pantaa.

  • MF lietesäiliöiden lasimainen ja sileä pinta syntyy elementtien vaakavalusta tärypöydällä. Ne kestävät täten hyvin kemiallista rasitusta ja soveltuvat myös puristemehusäiliöksi. Elementit ovat laadukkaita ja aina loppuun asti viimeisteltyjä.
  • Mittatarkat ja täsmälliset pystytysohjeet tekevat asennuksen helpoksi ja nopeaksi. Oikea mitoitus mahdollistaa minkäkokoisen säiliön tahansa. Toimitukseen kuuluvat asennuslaatat ja haluttaessa juotosbetoni.
  • Lietesäiliöelementit soveltuvat hyvin myös esimerkiksi biokaasulaitosten tai vaikkapa kalankasvatuslaitosten altaiden rakentamiseen.

Teemme myös avaimet käteen -periaatteella säiliöt kokonaisurakointina – kysy tarjous!

Ota yhteyttä!

Suojaverkot

Kattamattomiin lietesäiliöihin tarvitaan myös suojaverkko. Meiltä löytyy helposti asennettava kuumasinkitty verkkoaita:

  • 3mm:n eläinverkko, jonka silmäkoko on 100×100 mm. 
  • Erittäin tukeva, pultattava sinkitty tolppa 48 x 1500 mm ja kaksiosainen 3 m leveä portti, joka avautuu ulospäin 180 astetta.