GEA DairyRobot R9500-lypsyrobotti


DairyRobot R9500 Edition 2021 on

  • Nopeampi
  • Entistäkin luotettavampi ja varmatoimisempi
  • Kestävämpi
  • Eläin- ja käyttäjäystävällisempi

EDITION 2021 mallin ominaisuudet ovat päivitettävissä jo tiloilla lypsäviin robotteihin.

Edition 2021 GEA DairyRobot R9500 video (YouTube)

 

GEA ja Mestarifarmi esittelevät uuden sukupolven EDITION 2021 lypsyrobotit

GEA:n uudet optimoidut automaattiset lypsyjärjestelmät tuovat taloudellisia ja ekologisia etuja maitotiloille

GEA ja Mestarifarmi tuovat markkinoille uuden sukupolven EDITION 2021 DairyRobot R9500- ja DairyProQ-automaattiset lypsyjärjestelmät, jotka tuovat merkittäviä parannuksia laitteiston lypsymoduuliin, In-Liner Everything lypsyprosessiin ja MilkRack-lypsytelineeseen.

Lisäksi EDITION 2021:n uusi huoltokonsepti takaa nopeamman ja paremman huollettavuuden ja minimoidut järjestelmän huoltoseisokit. Uuden sukupolven laitteistoissa on uusi ohjelmistopaketti lypsyprosessin optimoimiseksi.

Kaiken kaikkiaan maitotilat hyötyvät lisääntyneestä kapasiteetista – enemmän lypsyjä ja maitoa päivässä ja pienemmillä käyttökustannuksilla, mikä parantaa maidontuotannon kannattavuutta.

Ja mikä parasta, nykyiset DairyRobot R9500- / Monobox- ja DairyProQ -järjestelmät voidaan päivittää EDITION 2021 ominaisuuksilla.

Useiden optimointien ja ohjelmistopäivityksen myötä GEA tuo nyt markkinoille uuden sukupolven DairyRobot R9500 (kuvassa) ja DairyProQ -automaattiset lypsyjärjestelmät.

Lypsyprosessin innovaatioista on taloudellista ja ekologista hyötyä

Hyväksi havaittu yhden kiinnityksen periaate – In-Liner Everything – suorittaa lypsyprosessin jokaisen vaiheen: stimuloinnin, vetimen pesun, alkulypsyn, varsinaisen lypsyn ja vedinkaston-yhdellä kiinnityksellä.

In-Liner Everything -prosessissa vedinkastoaine suihkutetaan vedinkupin kautta vetimiin. Tämän seurauksena kastoaine suojaa ja desinfioi vetimen ihon ja myös desinfioi vedinkupin. Lypsyprosessin jälkeen kamera ja nännikuppi pestään ja puhdistetaan samanaikaisesti.

Nämä prosessin parannukset lyhentävät boksiaikaa ja sitä kautta lisäävät lypsyjen määrää päivässä. Lisäksi pienempi kemikaalien käyttö säästää luontoa ja vähentää käyttökustannuksia.

Uusi erilleenlypsytila säästää aikaa ja resursseja

Uuden ohjelmistopaketin 1.5 myötä GEA tuo DairyRobot R9500 -laitteeseen uuden tärkeän uudistuksen: vain yksi napsautus MView -ohjaimessa aktivoi kätevän erilleenlypsytilan. Tämä mahdollistaa sen, että eläimet, joiden maito erotetaan, voidaan lypsää ryhmänä ilman välihuuhtelua tai pesua jokaisen lehmän jälkeen.

Tämä säästää aikaa ja vähentää merkittävästi veden, pesuaineen ja energiankulutusta. Se tarkoittaa myös sitä, että lypsyjärjestelmä on jälleen käyttövalmiina nopeammin seuraaville lehmille.

Optimoitu huolto ja kestävämmät materiaalit

Automaattisten lypsyjärjestelmien uuden sukupolven myötä GEA on perusteellisesti tarkistanut säännölliset huoltovälit ja huoltopaketit.

Lypsymoduulia on parannettu ja sen rakennetta on muutettu siten, että huoltotyö on helpompi ja nopeampi suorittaa. Laajennettu asennustila helpottaa pääsyä moduulikomponentteihin ja osien vaihtaminen käy nopeammin, samalla lypsyn huoltoseisokit minimoituvat.

Myös MilkRack – lypsytelinettä on uudistettu. Uusien rakenneratkaisujen avulla se on entistäkin parempi ja puhdistaminen on helpompaa.

Vaihdettavien lypsytekniikkamoduulien yksittäiset komponentit ovat helpommin huollettavissa uuden sukupolven automaattisissa lypsyjärjestelmissä.

Lypsyjärjestelmä pitkälle tulevaisuuteen

DairyRobot R9500:n syöttöyksikköön voidaan kytkeä jopa neljä lypsyrobottia.

Tämä ei ainoastaan paranna laitteiston energiatehokkuutta, vaan tarjoaa myös riittävän joustavuuden tulevaa laajentamista varten.

DairyProQ-lypsykarusellissa vastaavasti “tyhjän tilan moduulit” on kehitetty tulevaa laajentamista varten. Näitä mahdollisuuksia voidaan käyttää investointikustannusten pienentämiseen ja kapasiteetin kasvattamiseen myöhemmin sopivana ajankohtana jälkiasentamalla lypsymoduuleja.

Edition 2021 GEA DairyRobot R9500 video (YouTube)

GEA DairyRobot R9500 video (YouTube)

GEA-lypsyrobotti video (YouTube)

GEA:n englanninkieliset lypsyrobotti sivut

Ota yhteyttä ja kysy lisää!