GEA Monobox-lypsyrobotti


Uusi GEA Monobox-lypsyrobotti tarjoaa ammattimaiseen maidon tuotantoon merkittäviä etuja. Koska Monobox-lypsyrobotti on äärimmäisen kompakti voidaan järjestelmä suunnitella yksilöllisesti ja tehokkaasti joko olemassaoleviin tai uusiin navetoihin.

Yhdellä Monobox-lypsypaikalla voidaan lypsää jopa 70 lehmää. Ensiluokkaisen maidon lisäksi lypsyrobotti varmistaa lypsinten puhdistuksen, ihanteellisen lypsytapahtuman sekä miellyttävän työympäristön. Huolella suunniteltu lypsyrobotin toiminta takaa karjasi terveyden ja pitää karjasi tuottavana ja kannattavana.

 

Kokemuksia Mestarifarmin MaitoMestari-konseptipihatosta (YouTube)

GEA Monobox-lypsyrobotti video (YouTube)

GEA Monobox 2019 video (YouTube)

Lypsyrobotti hoitaa lypsyn täysin automaattisesti, joten verrattuna parsi- ja asemalypsyyn, se vapauttaa aikaa tarkkailla karjasi hyvinvointia ja huolehtia jokaisesta yksilöstä paremmin.

Mestarifarmi tuo maahan ja jälleenmyy GEA:n huippulaadukkaita lypsyrobotteja. Monoboxin etuja ovat muunmuassa:

 • Ensiluokkainen maidon laatu
  Hellävarainen lypsy, huolellinen vedinten hoito ja moitteeton hygienia aina vetimestä tilasäiliöön saakka.
 • Tehokas työympäristö
  Ergonominen työpiste käyttäjäystävällisellä kosketusnäytöllä ja valikko-ohjauksella
 • Keskeytymätöntä tuottavuutta
  Järjestelmän erinomainen luotettavuus takaa sujuvan eläinliikenteen ja tehokkaan työskentelyn
 • Kestävää kumppanuutta nyt ja tulevaisuudessa
  GEAn huippuammattilaisten maailmanlaajuinen osaaminen sekä huolto- että palvelukonseptit käytettävissäsi 
 • Luotettava investointi
  Maksimi tuotto minimi energiankulutuksella, resursseilla ja huoltokustannuksilla

GEA:n englanninkieliset Monobox-lypsyrobotti sivut

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

GEA DairyMilk M6850 -utaretulehduksen tunnistamiseen varhaisessa vaiheessa.

Solumäärän mittaavan GEA DairyMilk M6850 myötä GEA ja Mestarifarmi esittelevät maailman ensimmäisen reaaliaikaisesti toimivan järjestelmän, joka tunnistaa mahdollisen utaretulehduksen varhaisessa vaiheessa neljänneskohtaisesti lypsyprosessin aikana. Koska mittaus suoritetaan puhtaasti fyysisen ja patentoidun mittausmenetelmän avulla, on M6850 luotettava ja käyttökustannuksiltaan edullinen – erillisiä kemikaaleja ei mittauksessa tarvita.

Tieto solumäärästä on avaintekijä utareterveyden seurannassa. GEA DairyMilk M6850 täydentää seurantaa mittaamalla solumäärät soluluokittain neljänneskohtaisesti reaaliajassa. Tulehdusta kantavat lehmät ja utareneljännekset tunnistetaan luotettavasti, jolloin oikea-aikainen hoito voidaan aloittaa ja uudet tartunnat voidaan välttää. Solumäärän mittaus tapahtuu virtaavasta maidosta koko lypsyn ajan ilman, että se rajoittaa maidonvirtausta. Jokaisen lypsyn ja jokaisen eläimen reaaliaikainen analyysi tarjoaa selkeät ja luotettavat tiedot solumääristä ja tätä kautta lyhentää reagointiaikaa hoidon aloittamiseen.

Solumäärän mittaava GEA DairyMilk M6850 on osa GEAn automaattisen lypsyn tuoteportfoliota. Se voidaan asentaa lisävarusteena uusiin DairyProQ- ja Monobox-järjestelmiin. Yhdessä tuotannonhallintaohjelmiston kanssa sen avulla voidaan vähentää merkittävästi työmäärää esim. erotteluissa ja seuraavissa lypsyissä.

GEA DairyMilk M6850 on kertainvestointi solumäärän seurantaan. Laite voidaan hankkia ja asentaa myös päivityspakettina jo toiminnassa oleviin Monobox-lypsyrobotteihin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

 

Jaa tämä sisältö: