Huolto


Huoltoverkostomme toimii koko Suomen alueella ja huoltoyrittäjien yhteystiedot löytyvät oheisesta kartasta. Koulutetut huoltoyrittäjät vastaavat kaikkien laitteidemme asennuksista, huolloista ja ylläpidosta ja heiltä on myös saatavana laadukkaita alkuperäisiä varaosia ja tarvikkeita.

Lypsyrobottihuoltomme päivystää kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä, joten tuotanto on turvattu kaikissa tilanteissa.

Ennakoiva kunnossapito ja oikea-aikainen huolto ehkäisevät ja estävät häiriötilanteiden syntymistä ja hyvin huollettu kone myös tuottavaa paremmin.

Asiakaskohtaisesti räätälöidyt Mestarifarmi-ennakkohuoltosopimukset turvaavat laadukkaan keskeytymättömän tuotannon ja ennakkohuoltosopimus tuo myös merkittäviä etuja, sillä huolloista aiheutuvat kustannukset ovat tiedossa vuosiksi eteenpäin, eikä niistä aiheudu ikäviä yllätyksiä. Huoltosopimusohjelma sisältää valmiit laitekohtaiset varaosalistat ja aikataulutetut huoltoajankohdat.

Ennakkohuoltosopimusasiakkaat saavat myös alennuksia kaikista ennakkohuoltovaraosista.

Varastomme Ilmajoella palvelee kaikissa tuotteisiimme ja niiden varaosiin liittyvissä kysymyksissä arkisin klo 8 -16. Muina aikoina varaston puhelinnumero palvelee päivystysnumerona kiireellisissä tapauksissa.

Päivystysaikana tehtäviin varaosalähetyksiin lisätään 80,00 € ( alv 0%) päivystyslisä.

Uusin huoltokartta (PDF)

Varaosat
Seinäjoki
Puh. 040 481 4868

Konekatu 1,
60320 Seinäjoki

Huoltoverkosto toimii koko Suomen alueella

Huollon työnjohto:
Länsi-Suomi Jyrki Knuuttila puh. 0500 809 875
Itä-Suomi Juha Fadjukoff puh. 050 354 8209

Uusin huoltokartta (PDF)

Tarvikekuvasto 2022

Extranet – kirjaudu sisään