Varaosat


Varaston puhelinnumero: 040 481 4868

Osoite: Konekatu 1, 60320 Seinäjoki

Seinäjoen varastomme palvelee kaikissa varaosiin ja tarvikkeisiin liittyvissä asioissa.

Varasto on avoinna arkisin klo 8 – 16. Muina aikoina varaston puhelinnumero palvelee päivystysnumerona.

Myös huoltoyrittäjiltämme voi tilata varaosia. Huoltoyrittäjien yhteystiedot löytyvät Huolto – sivulta

Korkealuokkaisilla alkuperäisvaraosilla varmistetaan laitteiden häiriötön toiminta kaikissa tilanteissa. Asiantunteva varaosapalvelumme neuvoo ja auttaa ongelmatilanteissa. Kaikki toimivuuden kannalta kriittiset varaosat löytyvät varastostamme Ilmajoelta. Toimitukset tehdään nopeinta mahdollista reittiä käyttäen ja suurin osa lähetyksistä on perillä jo seuraavana arkipäivänä.

Varaosapalvelumme päivystää 24/7, joten konerikon sattuessa apu on aina puhelimen päässä. Oli sitten ilta, viikonloppu tai vaikkapa jouluaatto – me palvelemme!

Pari vinkkiä sujuvaan varaosatilaukseen:
Tilaus kannattaa aina tehdä varaosanumeroita käyttäen. Varaosanumerot löytyvät ohje- tai varaosakirjasta. Mikäli koneen tai laitteen mukana toimitettu kirja on kadonnut, uuden ohjekirjan voi tilata varastoltamme. Myös laitteen merkki, malli ja asennusvuosi helpottavat oikean osan löytymistä.

Ja muistathan, että Westfalia on nykyään GEA. Vain nimi on muuttunut vuosien saatossa, tuotteet ja palvelut ovat entisellään. Meiltä saatavana varaosat kaikkiin Westfalian lypsy- ja maidonkäsittelylaitteisiin.  


Tarvikkeet

Toimiva kokonaisuus on osiensa summa – sekä isojen että pienten osien. Mestarifarmilta löytyvät myös kaikki ne jokapäiväistä elämää helpottavat pienet osat. Valikoimistamme löytyvät mm. laadukkaat pesuaineet, vedinkastot, työ- ja vapaa-ajan vaatteet sekä monet eläinten hoitoa helpottavat pientarvikkeet. Valikoimamme päivittyy jatkuvasti, joten jos jotakin tarpeellista ei valikoimasta juuri nyt löydy, kannattaa silti kysyä!

Tarvikekuvaston 2022 voit ladata tästä pdf-muodossa.

Tarvikekuvastomme saat myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: mestarifarmi(at)mestarifarmi.fi


Pesuaineet

Korkea maidontuotantohygienia on aina ollut kunnia-asia suomalaiselle maidontuottajalle ja hyvän hygienian eteen tehdään paljon työtä.

Maidonkäsittelylaitteiden onnistunut pesu on ensiarvoisen tärkeää ja takaa omalta osaltaan laatutavoitteiden täyttymisen. Pesun epäonnistuminen johtaa maidon bakteeripitoisuuksien nousuun tai jättää pesuainejäämiä maitoon.

Laitekannan kehittyminen ja suurentuminen tuo omat haasteensa myös pesuun ja hyvän pesutuloksen saavuttaminen ei ole aina itsestään selvää moderneissakaan laitteissa. Meiltä saat aina hyvät neuvot ja ohjeet onnistuneeseen lopputulokseen.


Vedinhoitotuotteet

Laajasta valikoimastamme GEA:n laadukkaat vedinhoitotuotteet. Saatavilla esipuhdistukseen dipattava esipesuvaahto sekä pyyhkeisiin imeytettävä puhdistusneste. Lypsyn jälkeiseen hoitoon ja suojaukseen vedinkasto tai suihke. Myös automatisoiduille järjestelmille