Yritys


Mestarifarmilla on jo yli kahdenkymmenen vuoden vankka kokemus maatalousrakentamisesta. Alkuaikojen elementtivalmistuksesta toimintamme on laajentunut kokonaisvaltaiseen projektien hallintaan.

Olemme täyden palvelun yhteistyökumppani teolliseen maatilarakentamiseen. Olipa kyseessä uuden suunnittelu tai vanhan korjaus, Mestarifarmilta löytyvät kustannustehokkaat ratkaisut kaikkiin kohteisiin: valintasi mukaan joko valmiiksi suunnitellut ja viimeistellyt kustannustehokkaat konseptiratkaisut tai yksilöllisesti räätälöidyt rakennus- ja tekniikkakokonaisuudet.

Laaja tuotevalikoimamme kattaa maatalouden tuotantorakennukset lietekuiluista kattorakenteisiin, kalusteet, lypsy-, ruokinta- ja ilmanvaihtolaitteet sekä laakasiilot ja lietesäiliöt. Yhteistyökumppaneina ovat johtavat koti- ja ulkomaiset laitevalmistajat sekä  kotimaiset rakennusaine- ja elementtitehtaat.

Selkeä toimintamalli, kokemus ja ammattitaito takaavat, että

  • projektin aikataulu on hallinnassa
  • kustannukset ovat etukäteen tiedossa
  • vastuuhenkilö on nimetty

Mestarifarmi on luotettava kumppani
Tilaajavastuulain mukaan työn tilaajalla on velvollisuus selvittää, että sen sopimuskumppanit täyttävät tietyt lakisääteiset velvoitteensa: onko yritys merkitty ennakkoperintä- ja työnantajarekisteriin sekä arvonlisävelvollisten rekisteriin ja onko se maksanut verot, ottanut eläkevakuutukset sekä minkälaista työehtosopimusta työhön sovelletaan tai mitkä ovat keskeiset työehdot. Kuulostaa ehkä monimutkaiselta ja hankalalta mutta Mestarifarmi kuuluu Tilaajavastuu.fi – palveluun, josta kaikki nämä tiedot on helppo tarkistaa ja rekisteristä voi myös tulostaa ajantasaisen raportin. Olemme luotettava kumppani!

Tietosuoja


Mestarifarmi käsittelee henkilötietoa soveltuvan tietosuojalainsäädännön, kuten Euroopan Unionin (EU) yleisen tietosuoja-asetuksen ja muun kansallisen lainsäädännön mukaisesti. Tietosuoja on tärkeää työntekijöillemme,  toimittajillemme sekä muille yhteistyötahoille.

Avaa tästä tietosuojaselosteemme. Pdf-tiedosto