Lehmien ja karjan ruokinta


GEA MixFeeder

Täysautomaattinen aperuokintajärjestelmä pihattoon: ruokkija joka huolehtii rehun punnituksesta, sekoituksesta ja jakamisesta kaikille eläinryhmille. Optimoi ruokintasi MixFeeder ruokkijalla.

MixFeeder punnitsee ja sekoittaa rehuraaka-aineet sekä jakaa valmiit seokset hiljaisesti edistäen rauhallisen ilmapiirin syntymistä navettaan. Ei stressiä, ei levotonta hyörinää. Ruokintavaunu voidaan lähettää kierrokselle niin usein kuin haluat.

MixFeeder kulkee kiskoilla, joten se on hygieeninen eikä kuljeta likaa ruokintapöydälle.
Rehuseokset valmistetaan aina tuoreista raaka-aineista juuri ennen ruokintaa.

Neljä energiatehokasta kokovaihtoehtoa: PLUS, XL, AC ja AC XL. MixFeeder voidaan myös jälkiasentaa kunhan ruokintapöydän leveys vain on yli 2 m.

FSF Pihattoruokkija

Automaattinen ruokintalaite jakamaan apetta tai säilörehua pihattoon. Ryhmän eläinmäärään perustuva jako useita kertoja päivässä. Tarkka vaakoihin perustuva jako.

Free Stall Feeder – esite  

GEA Belt Feeder -mattoruokkija

PLC ohjattu täysautomaattinen mattoruokkija sekä MVM kiinteä sekoitin ovat täydellinen aperuokintaketju. Vaaka-anturit takaavat, että jokainen ryhmä saa optimoidun määrän rehua ja niin monta kertaa päivässä kuin halutaan. Ryhmiä voi olla jopa15 mattoruokkijaa kohden. Ohjaus voi ohjata jopa 2 erillistä mattoruokkijaa
sekä kuljettimia voi olla useita.  

Mattoruokkija – esite

MVM kiinteä apesekoitin

Korkealaatuiset sekoittimet automaattiseen ruokintaan. MVM sekoitin on integroitu osa MULLERUP automaattista ruokintaketjua. MVM silppuaa lähes kaikki paalityypit, jotka sisältävät heinää, olkea tai säilörehua. Kokoja saatavilla jokaisen karjatilan tarpeen mukaan.

Koot 6.5 – 30m3   

MVM kiinteä apesekoitin – esite

Täyttöpöytä GM17

GM17 on uusi edistyksellinen vaihtoehto karkearehun käsittelyyn automaattisten ruokintajärjestelmien yhteydessä. Se täyttää tulevaisuuden materiaali- ja laatuvaatimukset sekä mahdollistaa helpon asennuksen ja alhaiset huolto- ja ylläpitokustannukset. Uusi funktionaalinen muotoilu ja paranneltu tekniikka tekevät siitä aivan ylivoimaisen automaattisessa ruokinnassa.

Rakenne: ruostumaton – ruostumaton – ruostumaton
Kaikki rehun kanssa tekemisssä olevat osat – sivut, pohja, poistoaukko ja alapohja – ovat ruostumatonta terästä.

Voimansiirto
Rehusäiliössä on kaksi suurihalkaisijaista purkutelaa, joissa on ainutlaatuinen epäkeskeinen hammastus. Tämä rakenne takaa rehun sujuvan ja tarkan annostelun. Telojen hampaisiin voidaan lisätä teriä tasaisen rehumäärän ja homogeenisen koostumuksen takaamiseksi.

Helppo asentaa ja huoltaa
Rehusäiliöön on asennettu jo tehtaalla monia osia sekä koko voimansiirto. Tämän esityön ansiosta asennus on helppo toteuttaa eikä siinä tarvita nostureita tai muuta raskasta kalustoa.
Ainutlaatuinen muotoilu vähentää huoltotarvetta. Puhdistukseen, huoltoon ja ylläpitoon tarvittava päivittäinen työaika kutistuu aivan minimiin. Suljettu pohjarakenne takaa vähäisen rehuhävikin ja lisävarusteena saatava automaattisesti sulkeutuva läppä estää rehun leviämisen lattialle täytön aikana.

Turvallisuus ennen kaikkea!
Liikkuvat osat on suojattu suojuksilla.

Jaa tämä sisältö: