Karusellilypsyasemat


AutoRotor Magnum 40 –karusellilypsyasema on ehdoton huipputuotteemme. Sen muotoilussa ja optimoinnissa on otettu huomioon karuselliasemien käyttäjien vaatimukset ja kokemukset ympäri maailmaa. Lopputuloksen on laitteisto, jolla tuottaa korkealaatuista maitoa tehokkaasti ja helposti. Lukemattomat lehmät, lypsäjät ja maidontuottajat ympäri maailmaa arvostavat mukavuutta, jonka tämä sisäkehältä lypsettävä karuselliasema tarjoaa.

Karuselli pyörii sähköisellä vedolla, joka toimii energiatehokkaasti. Tämä takaa lypsyasemalle kustannustehokkaan toiminnan sekä luotettavuutta ja pitkäikäisyyttä. Alusta kulkee huoltovapaiden, tukevien nylonrullien päällä, joissa ei käytetä kuulalaakereita. Tämä merkitsee vähemmän kalliita huoltoja. Ohjauspaneelista lypsäjä pystyy säätämään alustan pyörimisnopeutta ja suuntaa, ja uusi OC 300i –ohjauspaneeli näyttää lypsytapahtuman etenemisen visuaalisesti, jolloin lypsytapahtumaa pystyy optimoimaan jatkuvasti.

Maksimaalinen mukavuus lypsäjälle

Lehmät seisovat 40 asteen kulmassa lypsäjään nähden. Näkyvyys utareille on esteetön, ja lypsäjän työmukavuutta parantavat erityisesti aseman käytön, puhdistuksen ja huollon sekä asemalle/-lta kulun helppous. Ohjelmoitava vedinten esihieronta ja automaattinen lypsinten irrotus keventää ja tasaa lypsäjän työkuormitusta samalla kun maitomäärä lisääntyy. Yksi lypsijä pystyy lypsämään 100 lehmää tunnissa ilman kiirettä.

Maksimaalinen mukavuus lehmille

AutoRotor Magnum 40 karuselliaseman pyöristetyt lypsypaikkojen erottimet tekevät asemalle tulon helpoksi. Liikkuvia osia ei ole, mikä lisää eläinmukavuutta ja estää loukkaantumisia. Lypsyaseman korkealuokkainen lypsytekniikka on hellävarainen utareille. Betoninen tukeva alusta on osoittautunut käytössä pitkäikäiseksi ja helppohoitoiseksi, sekä lehmän näkökulmasta turvalliseksi ja miellyttäväksi.

Täydellinen alustarakenne

Saatavilla on kolme eri mallivaihtoehtoa kokoluokassa 16-40 lypsypaikkaa:

AutoRotor Magnum 40 F – Ruokintalaitteistolla

AutoRotor Magnum 40 SF – SingleFlow (tuloportilla)

Suositellaan perhetiloille

Keskustulo-ovi takaa rauhallisen asemalle tulon jokaiselle yksittäiselle lehmälle. Kääntyvä lypsypaikan erotin ohjaa lehmän suoraan lypsypaikalle.

 • Luotettava tunnistus keskustulo-ovella
 • Eläimet tulevat asemalle yksi kerrallaan ilman toisten häirintää
 • Turvallinen indeksointi kääntyvän lypsypaikan erottimen avulla
 • Ei odotusaikaa ennen lypsinten kiinnitystä
 • Korkea kypsypaikkojen täyttöaste

AutoRotor Magnum 40 EE – EasyEntry (ilman tuloporttia)

Suositellaan suuremmille tiloille

Lehmät tulevat kokooma-alueelta lypsyasemalle pysähtymättä, mikä lisää eläinliikenteen nopeutta ja sujuvuutta. Heti lypsypaikalle saavuttuaan eläin tunnistetaan nopeasti ja luotettavasti.

 • Luotettava eläintunnistus ohikulkuantennin avulla
 • Eläimet tulevat asemalle pysähtymättä
 • Turvallinen indeksointitoiminti rinta- ja niskaputken avulla
 • Ei odotusaikaa ennen lypsinten kiinnitystä
 • Korkea suoritusteho
 •  

GEA tuotesivut: Sisäkehältä lypsettävät karusellilypsyasemat

GEA tuotesivut: Ulkokehältä lypsettävät karusellilypsyasemat