Tuotteet

Me mestarifarmilaiset tarjoamme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa kustannustehokkaat kokonaisratkaisut suomalaisille maidon- ja lihantuottajille.

Mestaripihatto on kokonaistaloudellinen vaihtoehto, sekä neliöhinnan, että lehmäpaikan hinnan mukaan mitattuna.

Rakennuskustannukset ovat tarkasti ennakoitavissa kustannusarvion avulla.

 


Rakentaminen


Mestarifarmilla on pitkä kokemus erilaisista maatalouden tuotantorakennuksista. Olemme oppineet ajan saatossa, mikä on kustannukseltaan edullisin, mutta laadultaan paras tapa rakentaa.

Haluamme tarjota asiakkaillemme valmiiksi mietittyjä kokonaisuuksia, erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Lue lisää

GEA DairyRobot R9500-lypsyrobotti


Uusi GEA DairyRobot R9500-lypsyrobotti tarjoaa ammattimaiseen maidon tuotantoon merkittäviä etuja. Koska lypsyrobotti on äärimmäisen kompakti voidaan järjestelmä suunnitella yksilöllisesti ja tehokkaasti joko olemassaoleviin tai uusiin navetoihin.

Ensiluokkaisen maidon lisäksi DairyRobot R9500 varmistaa vedinten puhdistuksen, ihanteellisen lypsytapahtuman sekä miellyttävän työympäristön.

Lue lisää

Lypsyasemat


Mestarifarmi Oy:n tarjoamista GEA-lypsyjärjestelmistä löydät helposti tilallesi sopivan laitteistoratkaisun, olipa kyseessä perhekoon viljelmä tai teollinen kokoluokka.

Voit valita tilallesi ryhmälypsyaseman (kalanruoto- ja rinnakkaislypsyasemat) tai karuselliaseman monipuolisilla varustevaihtoehdoilla.

Lue lisää

Pihattotekniikka


Me mestarifarmilaiset tarjoamme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa kustannustehokkaat kokonaisratkaisut suomalaisille maidontuottajille.

Olipa kyseessä robotti- tai lypsyasemapihatto, meiltä saat kaikki nykyaikaisessa pihatossa tarvittavat koneet, laitteet ja kalusteet. Koko maan kattava asennus- ja sopimushuoltoverkostomme takaavat, että laitteesi toimivat moitteettomasti ja voit tuottaa laatumaitoa vuodesta toiseen.

Lue lisää

Ilmanvaihto


Raitis ilma on yksi harvoista ilmaisista tuotannontekijöistä, joita on rajattomasti saatavilla.

Ilmanvaihdon tavoitteina ovat raikas sisäilma, kuiva rakennus sekä miellyttävät työ- ja elinolosuhteet niin eläimille kuin hoitajillekin. Myös ylimääräinen kosteus pitää siirtää mahdollisimman tehokkaasti ulos rakennuksesta.

Meiltä löytyy ratkaisu kaikkiin ilmanvaihdon tarpeisiin.

Lue lisää

Varaosat


Korkealuokkaisilla alkuperäisvaraosilla varmistetaan laitteiden häiriötön toiminta ja asiantunteva varaosapalvelumme neuvoo ja auttaa ongelmatilanteissa. Kaikki toimivuuden kannalta kriittiset varaosat löytyvät varastostamme Ilmajoelta.

Toimitukset tehdään nopeinta mahdollista reittiä käyttäen ja suurin osa lähetyksistä on perillä jo seuraavana arkipäivänä.

Lue lisää