Vakioelementit rakentamiseen


Mestarifarmin korkealaatuinen vakioelementtimallisto sopii moneen käyttöön. Lähimmältä myyjältäsi voit tiedustella lisää eri elementeistä.

Uusiutunut mallistomme sisältää monta vaihtoehtoa:

L-elementti korkeus 1550, 2300 ja 2900 mm, 15 tn konepaino

L-elementti korkeus 2900 ja 3600 mm, 20 tn konepaino

Säiliöelementti korkeus 3000 ja 4000 mm.

Kysy myös asennuspalvelua!

Ota yhteyttä!

L-ELEMENTIT, LAAKASIILO

MF:n L-elementeillä teet nopeasti edullista varasto- ja säilytystilaa moneen käyttötarkoitukseen. Elementeistä voi helposti ja nopeasti rakentaa säilörehusiilon, rehu-, komponentti- tai viljavaraston, hake- tai turvevaraston, lantalan, kalustosuojan, kompostorin tai viljasiilon. Elementit on mitoitettu niin tukeviksi, että myös kattaminen ja päällerakentaminen ovat mahdollista.

  • Yksi ja sama L-elementti soveltuu sekä väli- että sivuseinäksi, joten myös myöhempi laajentaminen on helppoa ja edullista.
  • Kaikki elementtimme ovat  CE-hyväksyttyjä ja niiden valmistusta valvoo Inspecta Sertifiointi Oy.  
  • Elementit ovat laadukkaita ja viimeisteltyjä, niiden pinta on lasimainen. Vaakasuora valu tekee elementin pinnasta sileän ja tiiviin, jolloin se kestää mekaanista ja kemiallista rasitusta. Niiden valmistuksessa käytetään tehdasvalmisteisia raudoitusverkkoja, joten jokainen elementti on raudoitukseltaan samanlainen.
  • Kiilavat L-elementit asennetaan tasatulle soralle ilman anturanvalua. Asennustapa on suunniteltu niin, että lattiataso valetaan tasaiseksi eikä elementin alareunaan jää häiritsevää pykälää. 
  • L-elementit ja juotosbetoni ovat varastotavaraa.

LIETESÄILIÖ

Elementtien vakiokorkeudet ovat 3000 mm ja 4000 mm, elementin  leveys on 1500 mm ja paksuus 125 mm. Elementeistämme valmistettu säiliö ei vaadi ulkopuolista pantaa.

  • MF-liete- ja virtsasäiliöiden lasimainen ja sileä pinta syntyy elementtien vaakavalusta tärypöydällä. Ne kestävät täten hyvin kemiallista rasitusta ja soveltuvat myös puristemehusäiliöksi. Elementit ovat laadukkaita ja aina loppuun asti viimeisteltyjä.
  • Mittatarkat ja täsmälliset pystytysohjeet tekevat asennuksen helpoksi ja nopeaksi. Oikea mitoitus mahdollistaa minkäkokoisen säiliön tahansa. Toimitukseen kuuluvat asennuslaatat ja haluttaessa juotosbetoni.
  • Lietesäiliöelementit soveltuvat hyvin myös esimerkiksi biokaasulaitosten tai vaikkapa kalankasvatuslaitosten altaiden rakentamiseen.

Teemme myös avaimet käteen -periaatteella säiliöt kokonaisurakointina – kysy tarjous!

Ota yhteyttä!

Suojaverkot

Kattamattomiin lietesäiliöihin tarvitaan myös suojaverkko. Meiltä löytyy helposti asennettava kuumasinkitty verkkoaita:

  • 3mm:n eläinverkko, jonka silmäkoko on 100×100 mm. 
  • Erittäin tukeva, pultattava sinkitty tolppa 48 x 1500 mm ja kaksiosainen 3 m leveä portti, joka avautuu ulospäin 180 astetta.

Kaikki elementtimme ovat CE-hyväksyttyjä.

Jaa tämä sisältö: